De Lichtkogel online!

De Lichtkogel bestaat nu ook online! In zes jaar tijd zijn er zeventien edities uitgebracht en bijbehorende evenementen georganiseerd, waaruit allerlei nieuwe connecties en soms zelfs nieuwe projecten zijn ontstaan. Reden genoeg om de Lichtkogel ook een digitaal bestaan te geven. Na een aantal maanden hard werken, presenteert onze redactie met trots het eindresultaat: www.delichtkogel.nl.

Op dit platform kun je de digitale versie van de nieuwe editie lezen en alles vinden over de bijbehorende Experience.  Daarbij kun je ook alle eerdere edities makkelijk downloaden. Via het contactformulier kan je direct met ons in contact komen, bijvoorbeeld om gedrukte exemplaren op te vragen, om ideeën over thema's te delen, of om te laten weten wat je van de nieuwe website vindt. Je kunt je ook makkelijk aanmelden om vaste abonnee te worden van de Lichtkogel.

Dit webplatform biedt een overzicht van alle activiteiten rondom de Lichtkogel. Ga met ons en elkaar het gesprek aan over nieuwe trends en ontwikkelingen die ons en onze organisaties kunnen raken!