Over ons

Vragen?

Neem contact op met de redactie. Neem een abonnement op de Lichtkogel (digitaal en/of drukwerk). Sluit je aan bij de groep Lichtkogel op LinkedIn.

Platform voor de dialoog

De Lichtkogel is het platform voor de dialoog met partners over nieuwe trends en ontwikkelingen in onze omgeving en de gevolgen voor onze organisaties. De Lichtkogel maakt deel uit van het programma Strategische Verkenningen van Rijkswaterstaat.

Het platform bestaat uit een trenddossier, een website en een bijeenkomst, de Lichtkogel Experience. Het trenddossier verschijnt 2 keer per jaar. Elke editie gaat over een nieuw thema dat van verschillende kanten wordt belicht. Daarnaast bevat iedere uitgave het katern 'Toekomstgeluiden' met korte bijdragen over andere trends en ontwikkelingen van dat moment.

Bij iedere uitgave organiseert de redactie een Lichtkogel Experience. Een actieve sessie in een inspirerende omgeving voor iedereen die meer wil zien en horen over het onderwerp, in gesprek wil gaan en nieuwe contacten wil leggen.

Strategische Verkenningen

Het programma Strategische verkenningen is permanent alert op trends en ontwikkelingen en op de mogelijke impact voor Rijkswaterstaat.

StrategischeVerkenningen